80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin ve daha sonra İlimizin öncelikli tercih edilen, Ülkemizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren, en güçlü eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda Taşıma kapsamında öğrenciler bulunmakta olup, Yavu,Davazlar,Hoyran,Gürses,Sura,kumdağı bölgelerinden 83 öğrenci 5tane resmi taşaıma servisiyle okulumuza taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Satranç,Drama Egzersizi yapılmaktadır. Akıl Zeka Oyunları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: etwinning çalışması yapılmaktadır.

WEB - https://demre80yilcumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖKYAZI MAH. ATATÜRK CAD. NO 21 DEMRE / ANTALYA

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNİN GÖKYAZI MAHALLESİ Atatürk cad:no21

Adres - GÖKYAZI MAH. ATATÜRK CAD. NO 21 DEMRE / ANTALYA

Ulaşım Antalya´dan 30 dakikada bir düzenlenen ve 3 saat süren minibüs seferleri ile ilçemize ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 2 KM İL MERKEZİNE 140 KM MESAFEDEDİR